Geen vuilinloop (meer) en een droge, schone vloer!

HOEMAT levert borstelmatten en droogloopmatten op elk formaat. Vele kleuren leverbaar, zodat de mat altijd bij uw bedrijf past.

Ook is uw mat te leveren met uw logo of illustratie. Een prachtig entree!

Professionele schoonloopmat voor elke kantooromgeving

De entreezone; Door een combinatie van een borstelmat en daarna een schoonloopmat wordt een optimale schoning gecreëerd.

Bedrijfsvloer, restaurant, school of uw kantoor blijft zo schoon. Ook de achterliggende vloer(bedekking) blijft op deze wijze schoon en onbeschadigd.

In elk gebouw liggen meerdere schoonloopmatten; bij de ingang maar soms ook tussen keuken en restaurant, of tussen productiehal en kantoor. Schoonloopmatten worden toegepast om vuil en vocht tegen te houden, zodat de achterliggende vloer(bedekking) schoon en onbeschadigd blijft en de kans op uitglijden wordt verkleind. Een belangrijk bijkomend voordeel van schoonloopmatten is dat zij een aanzienlijke besparing op de schoonmaakkosten leveren.

Borstelmatten

De borstelmat schraapt de schoenen schoon. Door de speciale constructie van de mat zakt het vuil naar onderen waardoor het wordt verborgen.
Onze borstelmatten zijn te gebruiken voor binnen en buiten. Voor buitentoepassing wordt -vanwege de goede weerbestendig- meestal deze mat gebruikt in de 1e zone.

  • Dé fraaie entree van het bedrijf of winkel
  • Verhoogt de veiligheid. Kans op uitglijden wordt sterk verminderd
  • Uitstraling en hygiëne van de vloer wordt behouden
  • Besparing op schoonmaaitijd en dus schoonmaakkosten!
 
De borstelmatten hebben een schrapende en een drogende werking en zijn uitstekend te gebruiken in uw entree. Echter de schrapende werking van een borstelmat is beter dan die van de schoonloopmat. Het is raadzaam om het doel van uw mat na te gaan. Vraag ons gerust om de jarenlange ervaring.
 
Alhoewel wij alleen professionele matten van uitstekende kwaliteit leveren die erg lang mee gaan is onderhoud wel nodig. Regelmatig reinigen verhoogt de goede werking en levensduur.
Wij regelen desgewenst het reinigen voor u. Geen omkijken naar.
 
Matten huren (voor standaard maten) inclusief reinigen is ook een optie bij ons. Wij komen bij u, nemen de vuile mat mee en vervangen de mat voor een schone. Bij de volgende service interval ruilen wij deze dan weer om. Daardoor bent u altijd verzekerd van een schone mat. Vraag naar alle mogelijkheden! of maak een afspraak.

Een schoon interieur begint bij de voordeur

De duurzame oplossing voor een schone entree!

Geselecteerde kwalitatieve fabrikaten. Harde en slagvaste kunststof profielen met nylon borstels aan elkaar geregen door flexibele RVS kabels als spandraden.
De perfecte productiemethode voor langdurig en intensief gebruik. Daar gaat HOEMAT voor!

 

Ingemeten en gelegd

Ingemeten en gelegd

Wij komen de mat of matten bij u op locatie inmeten. Na de productie van de matten leggen wij deze sluitend en perfect bij u.
Een prachtige en schone entree is tenslotte het visitekaartje van uw bedrijf.

De productiemethode van borstelmatten maakt het mogelijk schuine kanten, uitsparingen en zelfs rondingen te maken.

Kleurstalen schoonloopmatten bij  Hoemat

In alle maten en vele kleuren beschikbaar

Alle matten leveren wij op gewenst formaat, van klein tot heel groot. Voor binnen en/of buiten. Bijna al onze soorten zijn in vele kleuren leverbaar. Vraag ons desgewenst om een staal.

De borstelmattenmatten zijn in 18 (RAL) kleuren leverbaar zoals onder andere RAL9017 (zwart), RAL7000 (grijs), RAL8017 (bruin), RAL5017 (blauw) en RAL3020 (rood).

De schoonloopmatten zijn zelfs in 30 kleuren leverbaar.

Ingemeten en gelegd

Zo'n mat doet jaren lang z'n werk

Nieuwe mat met nieuw logo, gelegd door HOEMAT.
Bij de Asser Glas en Verfhandel in Assen hebben wij een nieuwe logoborstelmat gelegd met een fraai aanloopprofiel.
De vorige mat heeft er 20 jaar (!) gelegen.