Borstelmatten

De borstelmat schraapt de schoenen schoon. Door de speciale constructie van de mat zakt het vuil naar onderen waardoor het wordt verborgen.
Onze borstelmatten zijn te gebruiken voor binnen en buiten. Voor buitentoepassing wordt -vanwege de goede weerbestendig- meestal deze mat gebruikt in de 1e zone.

  • Dé fraaie entree van het bedrijf of winkel
  • Verhoogt de veiligheid. Kans op uitglijden wordt sterk verminderd
  • Uitstraling en hygiëne van de vloer wordt behouden
  • Besparing op schoonmaaitijd en dus schoonmaakkosten!
 
De borstelmatten hebben een schrapende en een drogende werking en zijn uitstekend te gebruiken in uw entree. Echter de schrapende werking van een borstelmat is beter dan die van de schoonloopmat. Het is raadzaam om het doel van uw mat na te gaan. Vraag ons gerust om de jarenlange ervaring.
 
Alhoewel wij alleen professionele matten van uitstekende kwaliteit leveren die erg lang mee gaan is onderhoud wel nodig. Regelmatig reinigen verhoogt de goede werking en levensduur.
Wij regelen desgewenst het reinigen voor u. Geen omkijken naar.
 
Matten huren (voor standaard maten) inclusief reinigen is ook een optie bij ons. Wij komen bij u, nemen de vuile mat mee en vervangen de mat voor een schone. Bij de volgende service interval ruilen wij deze dan weer om. Daardoor bent u altijd verzekerd van een schone mat. Vraag naar alle mogelijkheden! of maak een afspraak.