Oprolbare borstelmat

Er zijn een aantal veelvoorkomende standaard matten die wij prijsgunstig kunnen aanbieden. Een mat geheel op maat is ook een mogelijkheid indien deze tussen objecten dient te liggen of in een uitsparing in de grond/vloer komt te liggen.

De oprolmat is -de naam zegt het al- gemakkelijk op te rollen en daardoor eenvoudig te reinigen en leverbaar in vele kleuren

Borstelmatten leveren wij in diverse soorten eventueel voor specifieke toepassingen. Borstelmat met een rubberen inleg, een rib inleg, een stof inleg of een combinatie hiervan. Neem contact op voor de perfecte oplossing voor uw specifieke situeatie.

Desgewenst zorgen wij de dat mat(ten) worden ingemeten, leveren en leggen wij de mat(ten) op loacatie. Geen omkijken naar en perfect gelegd!

borstelmat

HOEMAT entree zones; jarenlange ervaring

Hoemat heeft heel veel ervaring met de meest uiteenlopende bedrijven en situaties. HOEMAT heeft al vele oplossingen aangereikt. HOEMAT helpt dus ook u!

Neem contact op, dan komen wij graag bij u om ter plekke de situatie te bekijken en u te ontlasten en te helpen bij uw keuze. Maak dus gebruik van onze kennis en ervaring.

Er is altijd een mat en een oplossing voor uw situatie!

Soorten matten:

 • Soorten matten
  • >> Oprolbare borstelmat

   Leverbaar in vaste standaard formaten maar ook op maat. Als losse mat met een aanloopprofiel of in een gronduitsparing.

  • >> Oprolbare AluFlex borstelmat

   Oprolbare AluFlexmatten; voor situaties die om een krachtige oplossing vragen.

  • >> Duplomat

   Geschikt voor extreme belasting van uw entree zoals winkelcentra en vliegvelden.

  • >> Coralmat

   De universele mat in vele kleuren en designs. De kwaliteitsmat van Forbo flooring.

  • >> SuperMat

   De wasbare mat van Kleen-Tex. heeft een schrapende, schonende en drogende werking.Blijft door het Solution Dyed Nylon er als...

  • >> Logomat

   Matten kunnen worden voorzien van uw logo, illustratie of tekst.